fredag 25. juni 2010

Trekning av give away!

Ja, så var dagen kommet for trekning av min aller første give away! Midt mellom trøst, måling av feber, skifting på senga pga oppkast og kosing på en syk lille K, fikk jeg da skrevet ned alle navnene og trukket tre vinnere! Først må jeg bare si tusentusen takk til alle som har villet være med! Jeg er helt overveldet over deltagelsen, og har oppdaget mange nye fine blogger gjennom denne give awayen:)



Men over til resultatet....Egentlig hadde jeg tenkt at lille K skulle få trekke ut tre lapper, men siden han ikke er i form i dag måtte jeg gjøre jobben selv. Vinnerene er altså:

Ho Trude -  som skrev:
Fin blogg og fin giveaway! er gjerne med i trekningen og lever i håpet. ;-)
3 lodd her.
-Trude

 Du vinner tøflene og kan gå høsten i møte med varme føtter:)

Kathrine - som skrev:
Hei
Fine ting du lager, med deilige farger:)
Jeg har lagt meg som følger og linket til siden din, så jeg tar tre lodd.

Du vinner det heklede smykket, og kan pynte deg litt ekstra i sommer! :)


Randi som skrev:
Flotte præmier. Jeg er med på 3 lodder.
 Du vinner nåleputa, og kan dermed holde orden i sysakene! :)


Gratulerer til dere alle sammen! Håper dere blir fornøyde med gavene:) Send meg adressen deres på mariestabell@hotmail.com, så sender jeg så fort som mulig. Jeg reiser på ferie om en uke, så hvis jeg får dem før den tid havner de i posten iløpet av uka, hvis ikke må dere nok vente til jeg er tilbake fra ferie i slutten av juli:)

Nå skal jeg snart gå å legge meg, for det aner meg at det kan bli en urolig natt med en syk lille K. Stakkar liten. Har vært en tur på legevakta med han i dag, for feberen ville ikke gå ned til tross for febernedsettede. Var inne hos en hyggelig lege som undersøkte han, tok blodprøve og lyttet her og der, så ble vi sendt hjem med beskjed om å fortsette å gi febernedsettende og komme tilbake hvis det ikke ble bedre iløpet av morgendagen. Håper bare han blir raskt bedre, for dette er ikke godt for verken han eller mammahjertet mitt.

fredag 18. juni 2010

Litt av min dårlige samvittighet...

Nå er det leeeeeenge siden jeg gjorde en byttehandel med Gunn, hvor jeg fikk en nydelig pung sydd av en gammel duk, og hun skulle få en av mine vimpelrekker i selvvalgte farger. Pungen har jeg fått og den har allerede vært i bruk et par måneder, men stakkars Gunn har ikke sett mye til vimpelrekka hennes siden hun valgte ut fargene....den har vært ferdig, men den har bare grodd fast i arbeidsbordet og i min dårlige samvittighet. Og så meldte den samme Gunn seg til en av mine gavevandringsleker, også for leeeeenge siden, og har hun fått den pakken? Nei! *smekk på fingrene til meg selv* Men nå er det nok! Jeg har pakka pakken fint og i morgen havner den i postens varetekt et par dager før den dumper ned i Gunns postkasse, både bytte-gaven og gavevandringsgaven, pluss litt til. Det har jo renta seg mens det har lagt her....;) Håper det faller i smak når det endelig kommer fram Gunn, og takk for din tålmodighet! Her er en sniktitt på hele pakken...


Og så har jeg hatt en annen gave liggende nesten like lenge....og den er til Silje. Også dette er en gavevandringsgave, og nå kommer den altså, jeg lover! Den har lagt ferdig pakka og fin på pulten min en halv evighet... Håper den faller i smak Silje:) Her er i alle fall en liten sniktitt....


Ellers ønsker jeg alle mine bloggvenner en strålende helg! Her hos oss blir det parkett-legging på lille Ks rom, middag med venner og jeg skal på fest med teamet mitt fra jobb. 3 arbeidsdager igjen til sommerferie....halleluja!! :)

søndag 6. juni 2010

Inni min boble


Ja, for det er der jeg har vært i det siste. På bildet ser dere en del av innholdet i bobla, nemlig eksamen. Nå er det heldigvis levert og jeg kan tenke på noe annet! Elsker å studere, men kjenner at det blir en stund til jeg skal gjøre det igjen. Gikk greit så lenge jeg bare var hjemme i permisjon med lille K, men når jeg begynte å jobbe i tillegg var verken tiden eller kreftene til å studere der lengre. Herlig å være ferdig i alle fall:)


Og her er min beste venn for tiden, laget i går ettermiddag. Jeg våknet på onsdag med kink i nakken, og tre dager intens skriving på datamaskin har ikke akkurat hjulpet på... Så jeg går rundt som en gammel dame med stiv nakke og vond rygg. Så mye for mine planer om å grave opp en del av hagen for å plante jordbær i dag. Håper bare det går fort over, for nå kan jeg ikke brukes til annet enn å sitte i sofaen eller ligge rett ut på gulvet! Skal klare å kreke meg på et par loppiser i dag da, så kanskje det er vidundermedisin;)


Og så et litt hyggeligere bilde til slutt! Lille K har vært på egen hånd i blomsterbedet mitt og plukket en blomst til mamma'n sin♥  Egentlig var han vel mest opptatt av at han skulle lukte på den, men vi kan vel si at den var plukket spesielt til meg! Knallfin er den i alle fall:)

Ønsker alle der ute en strålende søndag!

PS:
Gunn (Maganda) - pakken din er endelig klar for avsending! Nå må jeg bare få pakket den i egnet embalasje og tatt en tur på postkontoret:)
Silje (Pink Foxes) - din pakke er også klar og kommer snaaaaaart!
Håper dere begge bærer over med meg. Ting tar tid, sånn er det bare!
Den som venter på noe godt....osv...