lørdag 22. mai 2010

Takk Janne!!

Se hva jeg fikk i posten for noen dager siden! En herlig overraskelse fra Janne som jeg var så heldig å bli kjent med mens jeg bodde i Trondheim. Hun deltok i gavelek her på bloggen min, og alt dette fikk jeg i posten i forrige uke. Tuuuuuusen takk!! Sakte, men sikkert fylles stofflageret opp, og jeg gleder meg til å sette meg ned å sy noe av de fine stoffene! Fint papir har man alltid bruk for, og noe av det skal inn i settekasseprosjektet til lille Ks rom:)


Herlige stoffer i regnbuens farger! Noe nytt og noe gammelt:)


Papir med herlige farger og mønstre, klar til nye prosjekter!

Og igjen, takk Janne! Jeg ble superglad:)
Ha en strålende langhelg alle sammen! Vi skal fikse og ordne litt i hagen, i konfirmasjon til søskenbarnet mitt, og ellers bare nyte fridagene!


PS: Takk til alle som vil delta i min lille give away! Kjempehyggelig:)

fredag 14. mai 2010

Endelig give away!

Nå har jeg snakka om at jeg skal ha en give away på bloggen min lenge. Tenkte først på det da jeg runda 500 besøk, men så gikk tida fra meg, og plutselig har jeg hatt over 1000 hyggelige besøk her inne! Så utrolig morsomt at så mange vil lese det jeg skriver:) Tusen takk til alle som har vært innom! Jeg setter pris på hver eneste ene av dere!

Og så er det jo mye annet å feire i disse tider! Jeg hadde bursdag 11.mai, så er det 17. mai på mandag, og lille K har sin første bursdag 18. mai! Og hva kan dere vinne? Jeg har jo vært litt på "hekle-kjøret" denne våren, så det blir noe heklet. Førstepremien er et par heklede tøfler i tynt ullgarn (perfekte til kjølige kvelder ute på verandaen!) med enkel heklekant og heklet blomst til pynt. Størrelsen er ca 38, men de strekker seg lett, og dersom du har mindre fot kan de toves litt:) Andrepremien er et heklet smykke, tre "kjeder" i ulik lengde med en heklet blomst på siden og knapp til lukking bak (skal komme med et bilde som viser smykket bedre senere). Sist, men ikke minst, tredjepremien, er inspirert av at det er så mange dyktige syende kvinner der ute, en heklet nålepute med knapp i midten.


Reglene er som vanlig:

1 lodd - kommentar på dette innlegget
2 lodd - kommentar + følger
3 lodd - kommentar + følger + link til denne give away på din blogg (bruk gjerne bildet)

Så kom igjen folkens! Meld dere på og spre det glade budskap:)
Trekningen skjer 25. juni.

Ha en herlig helg, og alle nordmenn får ha en strålende 17.maifeiring på mandag!

torsdag 13. mai 2010

Ferdig jakke til lille K

Nå har jakken til lille K vært ferdig noen dager, men det tar litt tid å få fotografert og fiksa slik at det er klart for blogging:) Men her er den altså:


Den er strikka i en brungrå farge i et garn fra Drops som heter "Merino Extra Fine", og knappene er håndlaget i eine og kjøpt på Husfliden. Hvis du skulle få lyst til å strikke en slik jakke selv, kan du finne mønsteret her.  

onsdag 12. mai 2010

Jeg er her!

På tide med et lite livstegn på bloggen kanskje? Det blir litt lenge mellom hver gang for tiden, for som jeg har skrevet før, så er det så mye annet som krever tid og oppmerksomhet. Det er innspurt på skoleåret på jobb, været har vist seg fra sin beste side den siste tiden, så mye tid er tilragt ute i hagen eller på tur, og vi har opp til flere familiebursdager i mai. Jeg og tvillingbroren min hadde i går (11.mai), og lille K har neste tirsdag (18.mai), så det har også blitt litt kakebaking og familiebesøk. Kjempekoselig:)

Til dem som venter på gave i gavevandringsleken må jeg bare beklage at det tar så lang tid! Men det kommer til slutt, jeg lover! Det samme med give awayen:)

Nå skal jeg slappe av og ta tidlig kveld, for vi har en liten krabat som er urolig på natta for tiden og gjerne begynner å våkne i 5-tida.... Håper på knallvær i morgen, for da skal vi på grilltur i fjæra sammen med gode venner:) Til slutt et lite bilde av Eirik og lille K som er ute på tur:)

lørdag 1. mai 2010

Oi!

Jeg oppdaget plutselig at telleren min har rundet 1000 besøk!!! Fantastisk:) Det er så hyggelig at så mange venner, både kjente og ukjente, stikker innom for å se hva jeg styrer på med. Og nesten litt skummelt...

MEN, dette må da feires! Synes ikke det er så lenge siden jeg rundet 500 og tenkte at NÅ må jeg ha en give away, så jammen er det på tide. Jeg har jo også vært så heldig å vinne flere give aways den siste tiden, så nå er det min tur å gi noe tilbake:) Må legge hodet litt i blødt for å finne ut hva premi(ene) skal være.... Hvis det er noe dere der ute kunne tenke dere til å vinne, så kom gjerne med tips;)

Ellers er det litt stille på den kreative fronten. Det er ikke fordi jeg ikke gjør noe, men fordi jeg holder på med noen store prosjekter. En strikket ulljakke til lille K er kanskje det første jeg kan komme til å vise resultatet av, for den nærmer seg ferdig. Og så har jeg begynt prosjektet med å sy vår-vognpose til han også. Litt lettere enn dunposen, for nå må vel våren komme i Nord-Norge også! :)

Følg med i tiden framover, så kommer det en aldri så liten give away fra meg til dere:)